Veckans meny serveras alla vardagar, utöver denna meny erbjuds även vår Bistromeny.

VECKA  42

FREDAG
Havets Wallenbergare med potatispuré, ärtor och moulesås

Veckans kött
Härrullade köttbullar med potatispuré, gräddsås, rårörda lingon och pressgurka

Veckans smörrebröd
Stekt- panerad rödspätta med dansk remouladsås, vinägerchips och kokt potatis på rågbröd

(med reservation för eventuella ändringar)

Dagens lunch 125:-, enbart Salladsbuffé 85:-
 (ink. salladsbuffé, bröd, smör, måltidsdryck, kaffe, kaka)

Ta med matlåda 85:-
 (extra låda för att plocka sallad 15:-)

Köp gärna vårt LUNCHKORT, 11 luncher för 1045:- (95:-/lunch)

Månadens Affärslunch

Västkuströra på smörstekt brioche och forellrom
Fläskschnitzel med citrus- och vitlökssmör, ruccola, pepparsky och pommes frites
Creme brulé

2 rätter 225:-
3 rätter 275:-

VECKA 43

MÅNDAG
Fiskgryta med kokosmjölk, lime, chili och koriander (L)
TISDAG
Pocherad torsk med räkor, vitvinssås, fänkål och kokt potatis (L)
ONSDAG
Stekt, panerad sej med dillslungad potatis och västkuströra (G, L, Ä)
TORSDAG
Gratinerad fisk med svamp och västerbottenost, serveras med potatispuré (L)
FREDAG
Helstekt plattfisk med rödbetor, kapris, pepparrot och brynt smör, kokt potatis (L)

Veckans kött:
Långbakad högrev med potatiskaka, svamp, pepparsky och dragonmajonnäs (L, Ä)
Veckans smörrebröd:
Kalvrostbiff med potatissallad, kapris, saltgurka, pepparrot samt lökringar på kavring (G, L, Ä)
(med reservation för eventuella ändringar)

G= innehåller gluten, L= innehåller laktos, Ä= innehåller ägg, N= kan innehålla spår av nötter

VÄLKOMNA!