Veckans meny serveras alla vardagar, utöver denna meny erbjuds även vår Bistromeny.

MÅNDAG
Krämig fisk- och skaldjursgryta med aioli och kokt potatis (L, Ä)

TISDAG
Ugnsbakad lax med brynt smörhollandaise och dillslungad potatis med babyspenat (L, Ä)

ONSDAG
Gremolatabakad sej med parmesanstuvad potatis och rostad tomatvinägrette (G, L)

TORSDAG
Rågstektmarinerad strömming med potatispuré, brynt smör och rårörda lingon (G, L)

FREDAG
Räkfärserad rödtunga med sockerärtor, moulesås och smörslungad potatis (L, Ä)

VECKANS KÖTT
Långtidsbakt fläskkarré med rostad brysselkål serveras med pepparsky,
dragonmajonnäs och bakad rotselleri (L, Ä)

VECKANS KLASSIKER
Boeuf Bourgignon med sidfläsk, champinjoner och stekt lök serveras med potatispuré (L)

G= innehåller gluten, L= innehåller laktos, Ä= innehåller ägg, N= kan innehålla spår av nötter (med reservation för eventuella ändringar)

Dagens lunch 125:-, enbart Salladsbuffé 85:- (ink. salladsbuffé, bröd, smör, måltidsdryck, kaffe, kaka)
Ta med matlåda 85:- (extra låda för att plocka sallad 15:-)
Köp gärna vårt LUNCHKORT, 11 luncher för 1045:- (95:-/lunch)

MÅNADENS AFFÄRSLUNCH
Moules Marinières (L)
Vittvin, vitlök och grädde
Pocherad Rödtunga (L, Ä)
Serveras med Västerbottengratinerat potatismos, sauterad spetskål och vinteräpplen, hasselnötsvinägrette, forellrom samt citronsmörsås
Creme brulé (L)
2 rätter 225:- * 3 rätter 275:-

VÄLKOMNA!