VECKA 3

FREDAG
Stekt kummel med grön ärtpuré, kokt potatis, moulesås och pistagenötter (L, N)
VECKANS KÖTT
Gulaschgryta på svensk högrev med riven västerbottenost och crèmefraiche (L)
VECKANS KLASSIKER
Stekt fläsk med löksås, rårörda lingon och kokt potatis (G, Ä)

VECKA 4

MÅNDAG
Bouillabaisse med fänkål, aioli och kokt potatis (Ä)
TISDAG
Pocherad torsk med dillhollandaise och spenatslungad potatis (L, Ä)
ONSDAG
Laxpudding med skirat smör, ärtor och pepparrot (L, Ä)
TORSDAG
Ugnsbakad kummel med ljummen gubbröra (L, Ä)
FREDAG
Havets wallenbergare med potatispuré, sockerärtor och moulesås (G, L, Ä)
Veckans kött:
Helstekt fläskytterfilé med rostad blomkål, blomkålspuré, smörad salviasky samt rostad potatis (L)
Veckans klassiker:
Kålpudding med gräddsås, kokt potatis, rårörda lingon och saltgurka (G, L, Ä)

MÅNADENS AFFÄRSLUNCH
Västkuströra på smörstekt brioche och forellrom (G, L, Ä)
Fläskschnitzel med ansjovissmör, smörstekta bönor, pepparsky och potatisgratäng (G, L, Ä)
Creme brulé (L)
2 rätter 225:-
3 rätter 275:-

Dagens lunch 125:-, enbart Salladsbuffé 85:- (ink. salladsbuffé, bröd, smör, måltidsdryck, kaffe, kaka)

Ta med matlåda 85:- (extra låda för att plocka sallad 15:-)
Köp gärna vårt LUNCHKORT, 11 luncher för 1045:- (95:-/lunch)

VÄLKOMNA!